Kløe og fældning
Hans Jørgen Honoré fra Broby

En hilsen fra schæferhunden Bacho.
Jeg fik problemer med kløe og irritation i huden omkring bagpartiet. Desuden blev min pels mat og jeg fældede voldsomt, hvilket især min mor var ret irriteret over.

Heldigvis for mig hørte min far om Amino Dog.
Han ringede til Assens og fik tilsendt nogle piller, som jeg får 3 af om dagen. Nu efter 4 mdr. stråler min pels og kløen er væk.
 
Det har medvirket til, at jeg i dag er en glad hund, som i september glædede min far ved at blive Københavns vinder på DKK og dansk championat eksteriørchampion.
Dette var aldrig sket, hvis min far ikke havde hørt om Amino Dog. Venlig hilsen og tak fra en glad hund og dens ejer.

Kære Amino Dog!

 

Også jeg vil lige bidrage med rosende ord vedr. jeres produkt, som jeg nu atter har bestilt – har brugt det gennem det sidste vist omkring ¾ år.

 

Vi har 3 hunde, en engelsk mastiff, en mellemschnauzer og en minischnauzer.

Vores minischnauzer, Emma, er ved at være en ældre dame på snart 15 år. Hun blev for 3 år siden opereret for en brystcancer, men tilsyneladende blev hun radikalt opereret.

For ¾ år siden troede jeg dog alligevel, at nu var det ved at være slut med hende. Hun var ikke til at vriste ud af sofaen, hun havde mistet ”gnisten” og tilmed fik hun også nogle dage med en form for ”infektion”, der i hvert fald resulterede i opkastninger, tristhed og sløvhed. Hun havde det bare skidt.

 

Jeg begyndte at pendle rundt på nettet og fandt Amino Dog produktet. Syntes det lød interessant. Nu skal det siges, at jeg qua min uddannelse indenfor sundhedssektoren er endog meget skeptisk overfor alt ikke videnskabeligt dokumenteret, men stiller mig dog heller ikke direkte afvisende. Da mine hunde får ”tilberedt” mad – dvs. både kogt foder samt BARF, mener jeg på ingen måde, man kan føle sig sikker på, at de overhovedet får de stoffer, de burde have, så i vores øjne bør man give tilskud af vitaminer/mineraler – men hvilke??  

 

Alle vores hunde startede på Amnio Dog for ¾ år siden.

Emma kvikkede gevaldigt op efter 1 måned, efter 1½ måned var hun ”sig selv” – nu ¾ år efter er hun ganske enkelt ikke til at kende. Hun farer efter mågerne, når vi er i vores sommerhus i Nordjylland – hun hyler sit gamle ”begejstringshyl”, når der ”sker noget”, der er sjovt – hun hopper gesvindt op i de højeste stole – hun står parat hver eneste dag, når der skal tures i hundeskoven, hvor hun så futter af sted og wuffer af de andre hunde  – hun er praktisk talt blevet til en unghund.

 

Vi fatter det ikke. Men det er altså ikke noget, der blot sker i vores hoveder. Alle vores venner og bekendte siger det samme: Hvad i alverden er der sket med Emma??

 

Jeg er ikke i tvivl i dag. Jeg har anbefalet produktet til en veninde, der har bøvlet med sygdom hos én af sine hunde. Hun er netop startet og hun mener også nu, at der er stærk bedring at spore – og jeg bliver ved med at anbefale dette produkt.  

 

Venlige hilsner  

Bente Bønløkke

Them

 

AminoDog - Holmemarksvej 9 - 5592 Ejby - Tlf: +45 23 24 29 50  - Mail: info(a)aminodog.dk